Johan Kallus

Advokat och innehavare

Johan Kallus är advokat och byråns innehavare. Han är verksam jurist sedan år 2002 och medlem i advokatsamfundet sedan år 2011. Fram till år 2008 gjorde han tingstjänstgöring vid Värmlands tingsrätt samt arbetade på myndighet samt domstol. Därefter inledde han sin karriär på advokatbyrå och etablerade år 2011 Kallus Advokatbyrå. Han har gedigen kunskap inom sina rättsområden och anlitas frekvent som föreläsare. Särskilt specialiserad är Johan Kallus som försvarare och målsägandebiträde. Därtill har han specialistkompetens inom den internationella familjerätten och tvångsvård av olika slag. Johan Kallus anlitas som medlare i familjerättsliga tvister och agerar ombud i särskilt komplicerade vårdnadstvister.

Johan Kallus tog sin juristexamen år 2001 vid Stockholms universitet och har avlagt Masterexamen från universiteten i Rotterdam, Hamburg och Aix-en-Provence.

För Johan är det viktigt att behandla varje klient med respekt och att klienten ska känna ett stort förtroende honom. Han drivs av att alltid vara bäst och att inte lämna något åt slumpen. Därtill har Johan ett gott omdöme och har god hand med människor. Hans främsta drivkraft är att göra sina klienter nöjda.

Telefon: 08-21 07 70 • Mobil: 070-750 00 17 • E-post: jk@advokatkallus.se

Aktuellt

Kallus Advokatbyrå söker uppsatspraktikant!

Advokat Johan Kallus om LVU-lagstiftningen och överflyttning av vårdnad

Vi får presentera Erica Engström som är ny biträdande jurist hos oss!

En advokatbyrå under corona-pandemin

Information med anledning av corona

Juridisk rådgivning för asylsökande hbtq-ungdomar

Agera kvinnojour har juristjour!

Johan Kallus håller kurser i LVU, LVM, LPT och LRV för BG Insititute

Kallus Advokatbyrå i samarbete med Advokatfirman Lars Ahlstedt

Kallus Advokatbyrå bemannar juristjouren på Agera kvinnojour

Fler »